Meghalt a néni, aki süteményeit árulta a Nyugatinál

Egy mai Facebook-poszt szerint meghalt Irénke néni, az idős hölgy, aki süteményeit árulta a Nyugati bejáratánál - írja a Nullker. Irénke néni ma már nem volt a téren, helyén egy mécses égett.

Az idős nő Veresegyházáról utazott fel mindennap a fővárosba, hogy néhány száz forintért árulja a süteményeit, így kiegészítve a nyugdíját. Irénke nénit a Facebook tette ismerté, amikor 2013-ban egy járókelő megosztotta a történetét a közösségi oldalon, és arra biztatott, hogy vásároljanak tőle süteményt. A bejegyzés több mint 19 ezer lájkot kapott.

 

Ezután egy álhír is megjelent vele kapcsolatban, miszerint Irénke nénire rászállt a Nemzeti adó- és Vámhivatal és megbüntették. Ezt azonban ő maga cáfolta.

 

Irénke néni vasárnap halt meg, hétfőn egy mécses égett a Nyugati pályaudvar mellett azon a helyen, ahol rendszeresen árulta a süteményeit.

Irénke nénit csaknem az egész közösségi média ismerte, a szerencsésebbek személyesen is találkozhattak vele. Ilyen szerzőnk, Juci, aki mikor megtudta a hírt, csupán ennyit tudott mondani:

Ettem a sütijéből és egyszer segítettem neki felhozni a borzasztóan nehéz cuccát az aluljáróból. Nagyon sajnálom!

Forrás: facebook.com