Megjelent Samsung Galaxy Tab S3 és a Samsung Galaxy Book

Samsung Galaxy Tab s3Samsung Galaxy Tab s3A Samsung Electronics legújabb, stílusos kialakítású Galaxy Tab S3 és Galaxy Book táblagépei a fejlett számítógépes technológiának köszönhetően kiemelkedő mobil élményt nyújtanak. A Galaxy Tab S3 kiváló eszköz a sokoldalú produktivitáshoz és a digitális tartalmak szerelmeseinek, míg a Galaxy Book egyszerre kínál megnövelt számítási kapacitást munkához és játékhoz.

 

A Galaxy Tab S3 egy 9,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel a Galaxy Book pedig egy 10,6 hüvelykes TFT LCD és egy 12 hüvelykes Super AMOLED változatban érkezik.

 

Az idei Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) bemutatott táblagépek a következő prémium Galaxy-technológiákkal rendelkeznek: 

·        HDR (High Dynamic Range) videotartalom A Galaxy Tab S3 és a 12 hüvelykes Galaxy Book támogatja az élethű színeket és az élénk digitális tartalmat garantáló HDR (10 bit szín) minőségű videókat.

·        Samsung Flow: A Samsung Flow gördülékennyé teszi a munkát útközben is. A Samsung Flow biometrikus hitelesítést használ a biztonságos bejelentkezéshez, a kompatibilis eszközök vezeték nélküli csatlakoztatásához, valamint a dokumentumok továbbításához a mobil eszközről a táblagépre. A technológia az üzenetértesítéseket is szinkronizálja, így a felhasználó nem mulaszt el egyetlen szöveges üzenetet sem, akár okostelefont, akár táblagépet használ.

·        Újratervezett S Pen*: A természetesebb írásélményt az S Pen kisebb, 0,7 mm-es, és nyomásérzékenyebb hegye garantálja. Az S Pen olyan kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint a gyors jegyzetelést a képernyő zárolt állapotában is engedélyező Screen Off Memo, a PDF Annotation a dokumentumok könnyű szerkesztéséhez, vagy az Advanced Drawing Tools eszközkészlet, amely magas szintű digitális rajzolást tesz lehetővé. 

Mindkét táblagép a Samsung innovatív Galaxy-technológiájára épül. Az automata fókusszal rendelkező, 13 megapixeles hátsó kamera és az 5 megapixeles első kamera felel a kiváló minőségű képek készítéséért. A táblagépek bővíthető tárhellyel és gyorsan tölthető akkumulátorral rendelkeznek. A Galaxy Tab S3 táblagépen akár 12 órányi videó is megtekinthető egyetlen töltés után, míg a 12 hüvelykes Samsung Book feltöltött akkumulátora 10,5 órányi videózást tesz lehetővé. Mindkét készülékhez csatlakoztathatunk Pogo klaviatúrát külön töltés és párosítás nélkül.

 

„A Samsungnál arra törekszünk, hogy mindig új mobil és számítógépes élményeket nyújtsunk, ezért olyan kategória-első termékeket gyártunk, amelyek kielégítik vásárlóink sokrétű igényeit és elvárásait” – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának igazgatója. - „Prémium technológiával készült új táblagépeinkkel egy hatékony és sokoldalú eszközt kínálunk a felhasználóknak, amit használhatnak munkához vagy tanuláshoz, bárhol is legyenek.”

                                                                                                                

Samsung Galaxy Tab S3

 

A Samsung Galaxy Tab S3 mozihoz hasonló 4K élményt nyújt a lenyűgöző Super AMOLED kijelzőjén, és így újabb szintre emeli a mobil szórakozást. Ez az első Samsung táblagép, amelyben a kiváló quad-sztereó hangzást négy AKG by HARMAN hangszóró garantálja. A felhasználók eredeti HDR minőségű videókhoz férhetnek hozzá azonnal a Samsung olyan tartalomszolgáltató partnereinek köszönhetően, mint a többi között az Amazon.

 

A játékra optimalizált Galaxy Tab S3-ban a Vulkan API szolgáltatja a kiváló grafikát, a Game Launcher pedig a fejlett felhasználói felületet és a személyre szabott játékélményt. A megszakítás nélküli szórakozást a Do Not Disturb üzemmód biztosítja.

 

A továbbfejlesztett S Pennel a Tab S3 sokkal hatékonyabb és kreatívabb munkát tesz lehetővé és a multitaskingot is támogatja. A készüléket úgy tervezték, hogy a gyorstöltésnek és hosszabb készenléti időnek hála a felhasználók folyamatosan kapcsolatban lehessenek.

 

Samsung Galaxy Book

 SAmsung Galaxy Book Single 2PSAmsung Galaxy Book Single 2P

A 10,6 és 12 hüvelykes változatban is kapható Samsung Galaxy Book azoknak készült, akik utazás közben is dolgoznak, ezért egy hatékony, de nem asztalhoz kötött munkaeszközre van szükségük. A Samsung Galaxy Book könnyű és sokoldalú, mert egyszerűen átalakítható táblagépből notebookká.

 

A magas teljesítmény érdekében a 12 hüvelykes Samsung Galaxy Book 7. generációs kétmagos, 3,1 GHz-es Intel® Core™ i5 processzorral, a 10,6 hüvelykes Samsung Galaxy Book pedig kétmagos, 2,6 GHz-es Intel® Core™ m3 processzorral rendelkezik.

A Windows 10 operációs rendszerrel működő táblagépen a maximális hatékonyság érdekében, az asztali gépekhez hasonlóan, a teljes Microsoft Office eszköztár elérhető. A Galaxy Bookhoz tartozó klaviatúra nagyobb, jobban elkülönülő és tapintható gombokat kapott, így a felhasználók olyan könnyedén gépelhetnek rajta, mint egy számítógép klaviatúráján.

A Samsung Galaxy Tab S3 és a Samsung Galaxy Book (10 és 12 hüvelykes) termékjellemzői

 

 

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Book

(10,6 hüvelyk)

Samsung Galaxy Book

(12 hüvelyk)

 

KÉPERNYŐ

9,7” Super AMOLED

QXGA 2048x1536

10,6" TFT 3:2

FHD (1920x1280, 218 PPI)

12" Super AMOLED 3:2 FHD+ (2160x1440, 216 PPI)

 

CHIPKÉSZLET

Qualcomm® Snapdragon820

Négymagos 2,15 GHz + 1,6 GHz

7. gen. Intel® Core™ m3 processzor, kétmagos 2,6 GHz

7. gen. Intel® Core™ i5 processzor, kétmagos 3,1 GHz

 

LTE-

TÁMOGATÁS

LTE 6. kat. (300 Mbps)

LTE 6. kat. (300 Mbps)

LTE 6. kat. (300 Mbps)

 

MEMÓRIA

4 GB + 32 GB

microSD max. 256 GB-ig

4 GB + 64 GB/128 GB eMMC

microSD max. 256 GB-ig

4 GB + 128 GB SSD
/ 8 GB + 256 GB SSD

microSD max. 256 GB-ig

 

KAMERA

13 MP AF + 5,0 MP, vaku

5 MP FF

13 MP AF + 5 MP

 

PORT

USB 3.1 (C típusú)

USB 3.1 (C típusú)

Micro SD

USB 3.1 (C típusú) x 2 port
Micro SD

 

ÉRZÉKELŐK

Gyorsulásérzékelő, 

Hall-érzékelő, RGB-érzékelő, ujjlenyomat-érzékelő, giroszkópos érzékelő, geometriai érzékelő

Gyorsulásérzékelő, Hall-érzékelő, fényérzékelő

Gyorsulásérzékelő, Hall-érzékelő, fényérzékelő

 

VEZETÉK

NÉLKÜLI KAPCSOLAT

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, 2X2 MIMO WiFi Direct, Bluetooth 4.2, USB 3.1

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2X2MIMO, Bluetooth 4.1 BLE

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2X2MIMO, Bluetooth 4.1 BLE

 

GPS

GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO

GPS + GLONASS

GPS + GLONASS

 

MÉRET, SÚLY

237,3 x 169,0 x 6,0 mm 429g (WiFi)/ 434g (LTE)

261,2 x 179,1 x 8,9 mm,
640g(Wi-Fi) / 650g(LTE)

291,3 x 199,8 x 7,4 mm,

754g(Wi-Fi / LTE)

 

AKKUMULÁTOR KAPACITÁSA


6000 mAh,

gyorsan töltő

30,4 W / akár 10 órán át

gyorsan töltő

39,04 W / akár 10,5 órán át

gyorsan töltő

 

OPERÁCIÓS RENDSZER/

VERZIÓ


Android 7.0

Windows 10

Windows 10

 

SAMSUNG   SZOLGÁLTA-

TÁSOK ÉS ALKALMAZÁSOK

Samsung Smart Switch, Samsung Notes, Air Command, Samsung Flow

Samsung Notes, Air Command, Samsung Flow

Samsung Notes, Air Command, Samsung Flow

 

VIDEÓ

Felvétel: 4K (3840x2160) @ 30 fps Lejátszás: 4K (3840x2160) @ 60 fps

Felvétel: FHD (1920X1080) @ 30 fps   Lejátszás: 4K (3840X2160) @ 30 fps

Felvétel: FHD (1920X1080) @ 30 fps

Lejátszás: 4K (3840X2160) @ 60 fps

 

 

 

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, ideértve többek között a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.

**A bővíthető tároló egységeket külön értékesítik

 

 

A Samsung és a HARMAN International Industries, az autóipar, valamint a fogyasztói és vállalati piacok egyik hálózattechnológiai vállalata bejelentette, hogy az AKG by HARMAN GRAMMY®-díj-nyertes audiotechnológiájának beépítésével a Samsung Galaxy-eszközök által nyújtott audioélmény új szintre lép. A Samsung és a HARMAN összeolvadásról való döntését egy 2016-ban kezdett technológiai partnerség előzte meg.

 

Az audioélmény fejlesztését célzó együttműködés első állomásaként a Samsung Galaxy Tab S3 négy AKG által fejlesztett hangszóróval kerül forgalomba. A prémium 4K videolejátszásnak és az élénk színekkel rendelkező Super AMOLED képernyőnek köszönhető moziszerű élmény mellett a Galaxy Tab S3 hatékonyságot is biztosít az S Pen tollnak köszönhetően. A táblagép AKG technológiát használó hangszórói tiszta, torzítás- és zavarásmentes hangzást nyújtanak a valóban magával ragadó akusztikus élményért. A hangszórók a tökéletes hanghatás érdekében automatikusan igazodnak az eszköz álló vagy fekvő helyzetéhez.

 

A Samsung és az AKG együttműködésének bővítéseként az AKG kiváló hangélményt biztosító eszközeit a Samsung Galaxy okostelefonokba is beépítik majd. A Galaxy tulajdonosok tiszta, természetes hangzást élvezhetnek a telefonhoz alaptartozékként kapott, AKG által fejlesztett fülhallgatók révén.

 

Az AKG by HARMAN mérnök és fizikus alapítójának álma a tiszta stúdióhangzás létrehozása volt, amely segítheti a kreatív önkifejezést. Az AKG mikrofonjait és fejhallgatóit 70 éve használják a világ legelismertebb zenészei, producerei és DJ-i a stúdióban és a színpadon; a cég ez idő alatt több mint 1000 szabadalmat és több mint 300 találmányt jegyeztetett be az elektroakusztika terén.

 

„Az AKG több mint 70 éve biztosítja a profi zenészek számára a Grammy®-díj-nyertes hangzást. Az AKG technológiájának beépítése nagyban növeli a Samsung mobil termékeinek értékét, hiszen máshol nem elérhető, kiváló audioélményt nyújtanak a vásárlóknak" - mondta el Michael Mauser, a HARMAN Lifestyle Audio elnöke. - „Rendkívül lelkesek vagyunk, hogy részesei lehetünk a Samsung nagy presztízsű Galaxy-portfóliójának, és alig várjuk, hogy az általunk nyújtott prémium kategóriájú audiomegoldások a Samsung Galaxy felhasználóihoz is eljussanak világszerte."

 

Younghee Lee, a Samsung Electronics vezető alelnöke és a mobilmarketing, hordozható eszközök és tartozékok üzletágának vezetője a következőket nyilatkozta: „A HARMAN és az AKG márka mellett való döntés magától értetődő volt, amikor felmerült a termékeink audiominőségének növelése. A választásunk nagyszerűen mutatja azt is, hogy új készülékeink bevezetésével másoktól eltérő, prémiumkategóriás eszközöket szeretnénk kínálni a vásárlóink számára. A teljesen magával ragadó élményhez a leghatékonyabb audioeszközt szerettük volna biztosítani, és ez sikerült is ennek az izgalmas együttműködésnek az eredményeképpen, mely révén a Galaxy vásárlóknak fejlettebb hangélményben lehet részük a Samsung teljes mobilportfóliójában."