Hatékonyság és biztonság mindenek felett: megérkeztek a HP Inc. új multifunkciós nyomtatói

Hp PageWide PROHp PageWide PROA HP Inc. legújabb A3 multifunkciós nyomtatóinak szállítását több mint 80 országba, a világ legnagyobb piacaira. Ez a következő generációs portfólió 54 eltérő termékváltozatot foglal magában, így a hivatalos értékesítési partnerek maximálisan személyre szabott megoldásokat kínálhatnak ügyfeleik számára.

Az új A3 portfólió átalakítja a nyomtatási élményt a felhasználók és a nyomtatási szolgáltatást nyújtók számára egyaránt: amellett, hogy a rendszer fejlett biztonsági megoldásai egyedülállóak a piacon[i], a HP PageWide technológia megfizethető árú színes nyomtatást biztosít, a HP Smart Device Services technológia pedig hosszabb aktív üzemidőt garantál.

„Célunk, hogy A3 multifunkciós nyomtatóink olyan átütő technológiát és nyomtatási eljárásokat biztosítsanak partnereinknek, amelyek minden aktuális és jövőbeli igényüket kielégítik - mondta Tuan Tran, a HP Inc. irodai nyomtatási megoldásokért felelős üzletágának globális ügyvezetője. - Beteljesítettük vállalatunk egyik küldetését, új piaci trendet teremtettünk. Felhasználtuk azt a hatalmas mennyiségű tapasztalatot, amelyet a kereskedelmi és nagyüzemi nyomtatás terén szereztünk, így sikerült tovább finomítani készülékeink kialakítását, valamint nagyobb nyomtatási sebességet elérni, mindezt magasabb minőség és alacsonyabb költségek mellett."

A HP Inc. több mint 500 viszonteladóval kötött partnerségi szerződést, akik így képviseletet biztosítanak a cég számára a világ legnagyobb és leggyorsabban fejlődő piacain, valamennyi kontinensen. Az A3 nyomtatók érkezésével a partnerek megnövekedett forgalomra és bevételre számíthatnak ebben az 55 milliárd dollár összértékű értékesítési szegmensben.

„A partnereinkkel történő szoros együttműködés során átbeszéltük felmerülő igényeiket és az eddig használt megoldások eredményességét, így kerek képet kaptunk üzleti modelljükről - mondta Aurelio Maruggi, a HP Inc. A3-as megoldásaiért felelős üzletágának ügyvezetője. - A közös munka nemcsak megerősítette kapcsolatunkat a partnerekkel, de közvetlenül is pozitív hatással volt a végleges termékkínálatra."

 

Fejlett biztonság és hálózatvédelem

A HP Inc. új A3 termékcsaládjának tagjai a piacon elérhető legfejlettebb biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyek ma már elengedhetetlenek a nagyvállalati nyomtatókat célzó támadások elleni küzdelemben. A HP Inc. új eszközei így a világ legbiztonságosabb nagyvállalati nyomtatóinak tekinthetők. A modern multifunkciós nyomtatók egyre inkább hasonlítanak személyi számítógépekre. A világon használt több százmillió ilyen készülék mindössze 2 százaléka tekinthető biztonságosnak. Ebből egyértelműnek tűnik, hogy a nyomtatási biztonság lehet az egyik legsürgetőbb fejlődési terület a vállalatok számára. A HP Inc. nagyvállalati multifunkciós nyomtatóinak átfogó biztonsági megoldásai magas fokú védelmet biztosítanak minden céges eszköznek, adatnak és dokumentumnak, elősegítve a biztonsági rétegeken alapuló rendszer kialakítását, amely elengedhetetlen a modern támadások kivédéséhez.

 

Felhőalapú innováció és alacsonyabb költségek

A HP Inc. multifunkciós A3 nyomtatóinak teljes termékkínálata - beleértve a három PageWide és a tizenhárom LaserJet platformot - együttműködik az új felhőalapú HP Smart Device Services (SDS) szolgáltatással. Az SDS maximális aktív üzemidőt biztosít a készülékeknek a fejlett diagnosztikai szolgáltatások, a készülékspecifikus hibaelhárítás és a távoli beállítási megoldások révén, kiegészítve a multifunckiós nyomtatók üzemeltetésével kapcsolatos piacvezető eszközkészletet.   

A HP PageWide Pro készülékek megfizethető árú színes nyomtatást biztosítanak[ii], kategórián belül a leggyorsabb nyomtatási sebességek mellett[iii]. Az egy- és a multifunkciós készülékek nyomtatási sebessége 35 oldal/perc és 60 oldal/perc között változik. Ez akár 80 oldal/perc sebességig növelhető általános irodai üzemmódban. A PageWide technológia valóban fenntartható megoldást biztosít: a nyomtató hétszer kevesebb energiát fogyaszt, mint a hasonló kategóriájú színes lézernyomtatók, miközben sokkal kevesebb hulladék származik a szükséges nyomtatóanyagok és a hosszú üzeméletű fogyóeszközök csomagolásából.

 

Elérhetőség

A HP Inc. A3 multifunkciós nyomtatói a hivatalos értékesítési partnerektől, illetve közvetlenül a HP Inc-től vásárolhatók meg. További információt itt talál.


[i] A HP Inc. nagyvállalati kategóriás készülékei esetében, FutureSmart 3.7 vagy újabb változatú vezérlőprogrammal. Az összehasonlítás a HP 2016-os felmérése alapján készült a kategórián belüli nyomtatók beágyazott biztonsági szolgáltásainak összevetésével. Kizárólag a HP Inc. kínál ilyen sokoldalú biztonsági megoldásokat, kezdve a rendszer sértetlenségének ellenőrzésétől a BIOS önjavító képességéig. A kompatibilis termékek listája itt érhető el:. További információkat itt olvashat.

[ii] A legalacsonyabb nyomtatási költségű színes oldalak a szerződésen kívül értékesített nyomtatókra érvényesek:  A HP PageWide A3-as papírméretű nyomtatóinak összevetése az egyező kategóriába tartozó multifunkciós színes tintasugaras és lézernyomtatókkal (3000$ - 7499$ / 2775€ - 6935€), az egyfunkciós színes tintasugaras és lézernyomtatókkal (1500$ - 2999$ / 1390€ - 2770€) az IDC 2017. január-februárban közzétett, a 2016-os negyedik negyedéves piaci részesedésekre vonatkozó felmérése alapján készült. Az oldalköltségek összevetése a Gap Intelligence 2017. január-februárban közzétett, az árazásra és promóciókra vonatkozó felmérése alapján készült. Az összehasonlításban szerződésen kívül értékesített készülékek és eszközök szerepelnek, a gyártók legnagyobb kapacitású festékkazettáival, hosszú üzeméletű fogyóeszközeivel és a megadott oldalhozamokkal. A HP Inc. készülékek átlagos hozamának mérése az ISO/IEC 24711 szabvány és az általános üzemmódban való folyamatos nyomtatási sebesség alapján történt. A valós hozam a nyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően is változhat.  További információk: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies és www.hp.com/go/PageWideClaims

[iii] Az A3-as papírméretű nyomtatók oldalnyomtatási sebességének összehasonlítása a gyártók által megadott specifikációk szerint történt, számba véve az A3 színes vállalati nyomtatókat (1500$ - 2999$) és a multifunkciós nyomtatókat (3000$ - 7499$) 2017 februárjáig a HP PageWide termékek kivételével, az IDC 2016 negyedik negyedévében közzétett jelentése alapján. A HP PageWide sebességének mérése általános irodai üzemmódban történt, az első oldalak kihagyásával. További információk: www.hp.com/go/printerspeeds és www.hp.com/go/PageWideClaims.