YouTube hősök motiválják a fiatalokat -- A Campus Fesztiválon zárul a STR8, B.U. nyárindító kampánya

Saját történeteik és kihívásaik megosztásával mutatták meg egyéniségüket a C-generáció tagjai a B.U. és STR8 parfümök nyárindító kampányában. A kampány közösségimédia-felületeinek összehangolt működésével és az influencerek bevonásával a SAKKOM Interaktívot bízta meg a parfümök hazai forgalmazója, a Sarantis Hungary Kft.

 

A C-generációsok közösségi bevonására épülő, lassan egy hónapja futó kampány keretében már több száz fiatal engedett bepillantást saját kihívásaiba és történeteibe a B.U. és STR8 microsite-jain. „Az új illataink - a STR8 Hero és a B.U. Absolute Me -, és így a bevezetésükhöz kapcsolódó kampányunk azt üzeni a fiataloknak, hogy tűzzenek ki célokat, illetve mutassák meg személyiségük sokszínűségét" - magyarázta Deli Károly, a Sarantis Hungary Kft. marketing managere. A C-generáció tagjai az ehhez kapcsolódóan létrehozott micorsite-okra tölthették fel saját „Absolute me" történeteiket, illetve hozhattak létre kihívásokat.

 

„Nem volt kérdés, hogy a legfontosabb csatorna a közösségi média lesz, ahol elérhetjük a 25 év alatti célközönséget, ezért olyan partnerre szerettük volna bízni ezeknek a felületeknek a kezelését, akikben maximálisan megbízunk - emelte ki Deli Károly. - A SAKKOM Interaktív egy másik márkánk, a Batiste Facebook, illetve Instagram kommunikációja kapcsán már bizonyított, így nem volt kérdés a választás." A közösségimédia-felületek mellett a kampány egyik alappillérét a népszerű hazai YouTube vloggerek bevonása jelentette. „A C-generáció tagjai már több időt töltenek YouTube-videók nézésével, mint tévézéssel, így egyértelmű volt, hogy nem hagyhatjuk ki ezt a csatornát" - tette hozzá Kozarek Andrea, a SAKKOM Interaktív szakmai igazgatója. Az első mindennapi hősök között volt Dezső Bence és Beniipowa is, de a fiatalok Csillsz, Emci Beauty és Csizmadia Gabi történetét is megismerhették a micorsite-okon. A kampány záróakkordjaként extra meglepetés várja majd a Campus Fesztivál közönségét.

 

A közösségi csatornákon kívül Google AdWords kampány, pr cikkek, bannerek, tévéspot és promóciók egészítették ki a kampányt. A médiatervezésért és -foglalásért a Maximize Médiaügynökség felelt, a tévéspotokat a Bold Ogilvy készítette, a promóciókat, valamint a Campus Fesztiválon való megjelenést pedig a Spice Communication menedzselte.

 

 

https://www.absolutemestories.com/hungary

https://www.str8betheheroyouare.com/hungary  

http://hungary.sarantis.hu/  

www.sakkom.hu